Renovering

Skal du have renoveret boligen, så tag fat i os. Vi rådgiver igennem hele processen, og hjælper dig gerne med at vælge de farver og materialer som giver præcist det udtryk du er på udkig efter!

Malerarbejde ved renovering

Står du som bygherre på en renovering, eller er du i gang med en omfattende renovering hjemme i privaten, så kan Malerfirmaet Vinjeborg udføre malerarbejdet. Vi har mange års erfaring som underentreprenør på diverse renoveringsprojekter, hvor vi har udført malerarbejde i højeste kvalitet.

Ved renovering er byggeprocessen afhængig af, at alle underentreprenører overholder deadlines og leverer den aftalte kvalitet. Med os som malerfirma får du en stabil og kompetent underentreprenør, der professionelt udfører malerarbejdet og samtidig er let at samarbejde med for både bygherre og de andre håndværkere, som er en del af renoveringen.

Vi rådgiver gerne gennem hele processen, og vi hjælper dig gerne med at vælge de farver og materialer, som giver et flot resultat og præcis det udtryk, du ønsker. Godt håndværk er vores fundament. Vi ved at høj kvalitet, god service, faglig viden og tilfredshed sikrer at vores kunder kommer igen eller anbefaler os.

Vil du gerne høre mere?

Udfyld formularen her, så vender vi retur!