Firmaprofil2018-12-21T16:52:58+00:00

Firmaprofil

Vi rådgiver gerne om farver, maling og vedligeholdelse

Malerfirmaet Vinjeborg er et veletableret malerfirma. Ejeren Per Vinjeborg har mere end 25 års erfaring indenfor malerbranchen. Firmaet er et mindre firma, hvor mester selv er en del af teamet.

Vi holder hvad vi lover
Uanset om vi udfører arbejdet på timeløn eller efter tilbud, så bliver arbejdet færdigt til tiden – og er der ting vi skal tale om undervejs, tager vi dette som en udfordring. Derfor er vi ikke bange for at tage ud og se på opgaven og give gode råd og professionel vejledning – også selvom du ombestemmer dig.

Vi tager din opgave alvorligt
Vi lægger vægt på, at både gamle og nye kunder opfatter os som et seriøst og fagligt dygtigt malerfirma. Vi lægger altid vægt på at overholde indgåede aftaler og afgivne tilbud.

Vi rydder op efter os
Vi ser ikke dit hjem som en byggeplads, vi respektere at vi arbejder på privat grund og ofte i vores kunders dagligstuer. Derfor vil du opleve at vi rydder op efter os selv. Der er mange om buddet, men vi er overbevidst om, at I aldrig vil fortryde at have valgt Malerfirmaet Vinjeborg til udførelse af Jeres malerarbejde.

Vil du gerne have et tilbud?