Om os

Hos Fairweb arbejder vi konstant på at være de bedste indenfor vores arbejdsområder. Vores faglige ekspertise er baseret på erfaring og datadrevet analyse.

Fair vilkår

Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi kender derfor markedet rigtig godt. Vi ved også at det kan være utrolig svært for dig som kunde at gennemskue vilkår når du skal lave et samarbejde med et bureau.

Vi har arbejdet målrettet på at bygge vores forretning på et simpelt koncept. Det skal være fair og transparent for dig som kunde at kende de vilkår der er omfattet af en aftale med os.

Hos Fairweb er du sikret en transparent og klar aftale som er til at forstå, med fair vilkår som du kun kan blive glad for. 

Lave priser

Nu spørger du måske dig selv hvordan det kan lade sig gøre at være god på både ekspertise, have kundeservice af høj kvalitet, tilbyde fair vilkår på vores aftaler og samtidig også have lave priser? Vi forstår godt hvis du er skeptisk.

Vi har gjort meget ud af at optimere vores SOP’er og onboarding processer når vi får nye kunder. Det gør at vi kan arbejde på en tidsbesparende måde, og samtidig beholde den samme høje kvalitet af vores arbejde og kundeservice.

Hos Fairweb er du sikret en lav pris samtidig med at du modtager et produkt der er blevet optimeret på den bedst mulige måde.

Vil du gerne høre mere?

Udfyld formularen her, så vender vi retur!